Din Bistrita

FOTO: Accidentul în care și-au pierdut viața sportivele participante la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness s-a produs pe teritoriul Serbiei

 -  - 


Milica Belsac, tânăra sportivă de 16 ani care a participat la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness organizat la Bistrița, în acest final de săptămână, împreună cu sportiva de 48 de ani Branislava Jovanović și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier petrecut ieri pe teritoriul Serbiei, în Kovačici, în jurul orei 16:30, ora locală.

Cele două sportive au făcut parte din lotul Serbiei la acest eveniment de talie mondială.

În aceeași mașină în care se aflau sportivele se mai afla și mama fetei de 16 ani, dar și tatăl acesteia, care, se pare că se afla la volanulul autoturismului marca Volkswagen. Din informațiile publicate de presa sârbă, autoturismul ar fi intrat în coliziune cu un camion. În urma impactului și mama sportivei de 16 ani a decedat, iar tatăl acesteia se află în stare gravă, fiind transportat la un spital din Belgrad, unde medicii luptă pentru viața sa.

Branislava Jovanovic a fost o campioană multiplă a statului și a Balcanilor în categoria fizică.

Milica Beslac a fost membru al clubului de fitness din Barajevo și a fost cea mai mare speranță pentru culturismul sârb. Anul trecut a devenit campioană a Balcanilor pentru concurenții de până la 16 ani, iar acum două săptămâni a devenit campioană a țării.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTO: www.novosti.rs și www.facebook.com

46 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.