Aceeși vrăjeală ieftină! După ce au luat 15% pe Bistrița, PSD-iștii au făcut un BAL al pensionarilor, la Restaurant Giulia!

 -  -  13390


Organizația Municipală PSD Bistrița a organizat un bal al pensionarior, finanțat de partid. a cheful de la Restaurant Giulia au participat liderii pe municipiu: Cristian Niculae, Doina Pană și o serie de consilieri locali, funcționari publici.

PSD încearcă să controleze voturile pensionarilor, prin metoda “băgatului în seamă! “

Pensionarii din Bistrița sunt o categorie aparte care beneficiază de tratament preferențial. Periodic se organizează excursii la mănăstiri prin intermediul Organizației de Pensionari (condusă de Gheorghe Sabău), anual are loc balul de primăvară și balul de toamnă (finanțat din fonduri de la Primărie, eveniment în cadrul căruia sunt premiate cuplurile longevive. Plicurile cu bani sunt oferite de primarul sau viceprimarul PSD.)

PSD are un control lejer pe aceste voturi și se bazează pe echipe ușor de mobilizat. Spre exemplu, la alegerile interne pentru șefia Organizației Municipale, o mare parte din votanții prezenți în sală erau persoane de vârsta a III-a.

“O bătălie pierdută nu-nseamnă un război pierdut. Tragem concluzii și mergem mai departe. Mai sunt trei runde de alegeri. Toamna lui 2020 va indica cu adevărat câștigătorii!” – a comentat Doina Pană.

La europarlamentare, PSD a obținut un scor dezastruos și a luat aproximativ 15% , respectiv 6.000 de voturi.

Citiți și: 

Cum au fost umiliți pensionarii Bistriței: Crețu le-a dat în plic 100 de lei și un chef sărăcăcios! “Domnii de la primărie” au băut coniac scump, iar amărâții, doar țuică fiartă și vișinată!

1 notes
2515 views
bookmark icon

One thought on “Aceeși vrăjeală ieftină! După ce au luat 15% pe Bistrița, PSD-iștii au făcut un BAL al pensionarilor, la Restaurant Giulia!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *