FOTO/VIDEO: Acoperișul unei case din Viișoara, cuprins de flăcări

 -  -  1052


În această după-amiază, acoperișul unei case din cartierul Viișoara a fost cuprins de flăcări, pompierii fiind solicitați să stingă incendiul pentru a evita astfel ca focul să se extindă și la alte clădiri din apropiere.

Cinci autospeciale ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița -Năsăud au intervenit la fața locului, după aproximativ o oră, pompierii reușind să stingă flăcările.

De asemenea, la locul incendiului a intervenit și un echipaje medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, două persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

La incendiul de la Viișoara, echipajul SAJ a găsit o femeie de 59 ani cu atac de panică și un bărbat de 63 ani cu arsuri la membrul superior drept. Li s-a acordat primul ajutor și ambii au refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ B-N, Ciprian Păcurar.

Potrivit pompierilor, în urma incendiului a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, respectiv tavanul mansardei pe aproximativ 100 mp.

De asemenea, traficul pe DN 17 s-a desfășurat cu dificultate din cauza fumului gros.

FOTO/VIDEO: ISU B-N

0 notes
177 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *