Ultimele noutati

A.C.R se reinventează la Bistrița! Planuri de viitor: școală de șoferi și pistă de karting!

Automobil Clubul Român va avea Școala de Șoferi la Bistrița. În scurt timp va sosi o mașină Hyundai i30 și o Dacia Logan. Cursanții vor deveni membrii ACR și pot beneficia de prețuri mai mici decât cele de pe piață și de avantajele oricărui membru.

Ziua Automobilistului: 113 ani de la înființarea A.C.R!

ACR a organizat Ziua Automobilistului la sediul de pe Bulevardul Decebal, de lângă Cinema Dacia, unde reprezentanții organizației au prezentat activitatea din ultimii ani și au expus avantajele înscrierii în club.

ACR realizează o gamă vastă de beneficii, avantaje și facilități acordate membrilor asociației, cu o puternică bază materială și logistică de depanări și transporturi ale automobilelor implicate în incidente pe arterele de circulație. ACR dispune de o flotă pentru școala de șoferi, de linii proprii de ITP și de verificare tehnică generală; beneficiază de Programul Mondial de discount-uri ”Show Your Card!” și pune la dispoziția membrilor săi Permisul Internațional de Conducere și Carnetul de Trecere prin Vamă. De asemenea, ACR oferă membrilor voucherele tineretului, fidelității, pensionarului, motorsport, precum și reduceri semnificative la combustibilii auto, creditare în țară și străinătate în caz de incident auto, obținerea gratuită a ”Carnetului de Bord” , servicii și avantaje ”unicat” în România.

a37

a41

 

 

 

 

 

 

Virgiliu Orza este directorul ACR și totodată cel care vrea să reînvie activitatea Automobilului Clubului Român.

“Am planuri ambițioase și îmi doresc ca ACR Bistrița să redevină ce a fost odată! Sunt mulți iubitori ai sporturilor cu motor care vin cu idei și cred că împreună putem face lucruri frumoase pe mai multe paliere! O să avem o serie de acțiuni de promovare și cred că filiala Bistrița-Năsăud o să aibă cea mai mare creștere în clasamentul filialelor” a declarat Virgiliu Orza.

A.C.R vrea pistă de karting la Bistrița, una nou-nouță în zona Wonderland!

Reprezentanții ACR vor o promovare cât mai bună a sporturilor cu motor. În acest sens, intenționează să facă lobby pe lângă Primăria Bistrița în vederea amenajării unei piste de karting în zona Wonderland.

A.C.R Bistrița va depune proiecte pe fonduri nerambursabile și speră la finanțare din partea Primăriei și a Consiliului Județean pentru susținerea activității și dezvoltarea unui grup puternic pe Bistrița în diversele ramuri de activitate: drifting, karting, raliu, tunning, moto, enduro etc.

a35

a36

a3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Calendar competițional:

– viteză pe traseu montan 6-7 mai: Bistrița – Jelna – Budac – Bistrița
– Cupa Kartingului Bistrițean : 1 – 4 iunie, Bistrița
– Campionatul Regional de Rally Sprint IV 10 – 11 iunie
– Campionatul Regional de Rally Sprint V (auto old, drift, tunning)
– Viteza pe traseu montan Colibița – Tihuța 12 – 13 august
– Cupa Kartului  – 26 – 27 august, Bistrița
– Campionatul Regional de Rally Sprint VI Open Dracula 23 – 24 septembrie
– Campionatul Regional de Rally Sprint VII varianta rezervă 14 – 15 octombrie Beclean/ Năsăud
– Campionatul Regional de Rally Sprint VIII Cupa Rider s 2017 18 – 19 noiembrie, Bistrița

Citiți și: 
a0-CopyVIDEO: Gagici la volan! Vezi cine a câștigat Raliul Femina!

 
Caricatură

Ziar de Bistrita