Acțiune a Poliției, Jandarmeriei și Poliției Locale în Bistrița

Polițiști din cadrul Politiei Municipiului Bistrița, respectiv Biroul de Ordine Publică, Biroul Investigații Criminale și Biroul Rutier, precum și efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și ale Poliției Locale Bistrița au desfășurat, miercuri, în intervalul orar 10:00-13:00, o acțiune în municipiului Bistrița.

Astfel, au fost efectuateverificări pe linia prevenirii şi combaterii migrației ilegale, a traficului și consumului de droguri, precum și a prevenirii și combaterii săvârșirii infracțiunilor cu violență și la regimul rutier.

În intervalul orar menționat au fost legitimate 49 de persoane, au fost oprite și verificate 13 autovehicule, iar 8 conducători auto au testați cu aparatul etilotest.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în cuantum de 3.000 de lei, dintre care 7 pentru abateri rutiere și 5 pentru abateri prevăzute de Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *