Acțiune a polițiștilor în trafic. Ce le oferă șoferilor?

 -  -  1047


Polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere favorizate de condițiile meteo din această perioadă.

Acțiunile continuă și astăzi, iar cu această ocazie, oamenii legii verifică și dacă autoturismele sunt echipate corespunzător și oferă raclete și sfaturi preventive conducătorilor auto.

Polițiștii le atrag astfel atenția șoferilor cu privire la importanța vizibilității în trafic, mai ales în condiții de iarnă. În acest sens, le-au recomandat conducătorilor auto să curețe parbrizul, oglinzile, geamurile laterale și luneta autoturismului înainte de a porni la drum. Totodată, polițiștii recomandă pietonilor să fie mult mai precauți, să circule doar pe trotuare sau cât mai aproape de marginea drumului. De asemenea, pentru siguranța lor este important să traverseze numai prin locurile special amenajate și numai după ce sunt siguri că intenția de a traversa a fost observată de conducătorii auto, iar aceștia au oprit” informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, o informare meteo de ninsori, lapoviţă, ploi şi vânt puternic în întreaga ţară, valabilă până miercuri seara.

0 notes
172 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *