Acțiune de amploare a polițiștilor năsăudeni. Mai mulți șoferi au rămas pietoni din cauza unor depășiri neregulamentare

 -  -  1147


Polițiștii năsăudeni cu atribuții pe linie rutieră au derulat o acțiune de amploare, în urma căreia, în doar câteva ore, șase șoferi au rămas fără permis, majoritatea ca urmare a încălcării regulilor privind depășirea. Cu această ocazia au fost sancționate și alte încălcări ale regulilor privind circulația pe drumurile publice.  

La data de 21 noiembrie, între orele 06.00-10.00, polițiștii din cadrul Poliției  orașului Năsăud și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au organizat o acțiune pe linia supravegherii și controlului traficului rutier, prevenirii și combaterii transportului ilegal de material lemnos, respectarea regimului transportului de animale, mărfuri și persoane și respectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cu această ocazie, a fost descoperită în flagrant o infracțiune la regimul rutier. ”Un bărbat de 61 de ani, din Livezile, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, pe drumul județean 173B, pe raza localității Tărpiu, deși se afla sub influența alcoolului. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat”, mai arată polițiștii.

Totodată, pentru încălcarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice, polițiștii au aplicat  26 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.445 lei și au reținut 6 permise de conducere, majoritatea pentru încălcarea unor reguli privind depășirea.

0 notes
272 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *