Acțiunea de ecologizare anunțată de primarul Ioan Turc se amână

 -  -  984


Condițiile meteorologice din ultimele ore au dat peste cap planurile primarului Ioan Turc, care intenționa să organizeze o amplă acțiune de ecologizare în Bistrița, la care ar fi urmat să participe circa o mie de angajați ai administrației locale. Municipalitatea anunță că acțiunea se amână.

”Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, acțiunea de ecologizare propusă pentru mâine, 13.03.2021, se amână pentru o dată care va fi comunicată ulterior”, se arată într-un comunicat al Primăriei Bistrița.

Reamintim că, joi, într-o conferință de presă, primarul Ioan Turc a anunțat că acțiunea ar fi trebuit să se desfășoare în toate zonele din Bistrița.

Sâmbătă, între orele 10:00 – 12:00, dorim să facem curăţenie în oraş. În acest sens, am solicitat ca toţi angajaţii Primăriei Bistriţa, când spun toţi, toţi, excepţie fac doar cei cu probleme de sănătate, să participe la această campanie de curăţenie. Practic, vom intra pe toate străzile municipiului Bistriţa, pe perimetrul adiacent căii ferate, pe zona practicabilă a malurilor râului Bistriţa. Există deja o planificare. Toți coordonatorii știu unde trebuie să fie sâmbătă dimineața la ora 10:00”, a declarat primarul Ioan Turc.

Însă, date fiind condițiile meteo, acțiunea a fost amânată.

0 notes
109 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *