Acțiuni în trafic ale polițiștilor din Beclean și Năsăud. Zeci de autovehicule au fost verificate

 -  -  957


Polițiștii din orașele Beclean și Năsăud au desfășurat acţiuni preventive pe linie rutieră. Pe parcursul acțiunilor, oamenii legii au tras pe dreapta zeci de autovehicule și au legitimat peste 100 de persoane.

”La data de 3 iunie, în oraşul Beclean şi pe raza Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean, în intervalul orar 10.00-12.00, poliţiştii au acţionat pentru siguranţa traficului rutier, astfel că au oprit şi controlat 46 de autoturisme şi au legitimat aproape 80 de persoane”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Pentru abaterile la regimul rutier constatate au fost aplicate 17 sancţiuni, iar ca măsură complementară au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

De asemenea, tot la data de 3 iunie, ”în intervalul orar 19.00-21.00, poliţiştii din Năsăud şi cei ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au desfăşurat acţiuni de monitorizare a traficului rutier, pe raza comunelor Dumitra şi Telciu, ocazie cu care au fost verificate 28 de autoturisme şi legitimate 32 de persoane”, mai precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.190 lei, a fost reţinut un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare.

FOTO: arhivă

0 notes
82 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *