Acțiuni preventive cu efective mărite, în sistem integrat, în tot județul Bistrița-Năsăud

În acest sfârșit de săptămână, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au fost dispuse măsuri suplimentare, fiind organizate acțiuni în sistem integrat cu efective mărite, pentru prevenirea unor situații de risc, asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, dar și a accidentelor rutiere.

Astfel, pe lângă dispozitivul curent, vor acționa suplimentar, peste 70 de polițiști de la toate structurile IPJ Bistrița-Năsăud și aproximativ 60 de jandarmi și polițiști locali, în zonele aglomerate, parcuri și stațiuni turistice, dar și în zona cluburilor și discotecilor, de pe raza orașelor Bistrița, Beclean și Năsăud și Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului.

Pe toate drumurile din județ, polițiștii Serviciului Rutier acționează împreună cu cei ai structurilor rutiere orășenești și din cadrul secțiilor de poliție rurale, în special pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive și prevenirea accidentelor rutiere.

Polițiștii de la Transporturi acționează împreună cu jandarmi și reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bistrița-Năsăud pentru prevenirea faptelor antisociale pe trenuri, dar și zona stațiilor C.F.R.

Polițiștii de la structurile de Prevenire a Criminalității și Siguranță Școlară, împreună cu specialiști antidrog vor desfășura activități preventive, adresate în special tinerilor, în municipiul Bistrița, dar și în cadrul unor evenimente organizate în acest sfârșit de săptămână.

Check Also

Casă din Bistrița Bârgăului, mistuită de flăcări

Un puternic incendiu a izbucnit duminică seara la o casă din lemn din localitatea Bistrița …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.