Activități de ecologizare în Bistrița-Năsăud, în cadrul campaniei Let’s Do It, Romania!

Pe 16 septembrie, Let’s Do It, Romania! a organizat Ziua de Curățenie Națională 2023, prilej cu care în mai multe județe din țară, inclusiv Bistrița-Năsăud, au avut loc acțiuni de ecologizare.

Mai multe instituții publice din județ au susținut această campanie și au participat la Ziua Națională a Curățeniei.

Spre exemplu, Sistemul de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud s-a alăturat voluntarilor Let’s do it, Romania! și au intervenit pe râul Bistrița din municipiu, pe tronsonul cuprins între puntea de pe strada Tudor Vladimirescu și Podul Berăriei.

De asemenea, și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud au participat la Ziua de Curățenie Națională 2023 și au ecologizat mai multe zone din aria de competență. Jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Năsăud, a Postului Stațiune Balneară Sângeorz-Băi și jandarmii montani din Rodna, Piatra-Fântânele și Colibița au ales să ecologizeze mai multe zone afectate de resturi.

Totodată, Primăria Bistrița a dispus salubrizarea zonelor pietonale.

Și cadre didactice și elevi din școlile bistrițene au participat la activități de igienizare.

Let’s Do It, Romania! este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. Din 2009 și până în prezent, peste 2,2 milioane de voluntari au participat la acţiunile şi proiectele Asociaţiei „Let’s Do It, Romania!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *