Din Bistrita

Activități preventive ale polițiștilor și specialiștilor antidrog la Bistrița, în cadrul evenimentului „Povestea vinului pe pasajele Bistriței”

 -  - 


Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenirea Criminalității și specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bistrița-Năsăud au desfășurat, duminică, o serie de activități de informare și prevenire în Parcul Municipal Regele Mihai I din Bistrița.

 

Activitățile au fost desfășurate în cadrul evenimentului „Povestea vinului pe pasajele Bistriței”, fiind amplasat un simulator de accidente rutiere. Doritorii au putut testa, în condiții de siguranță, impactul la diferite viteze, pentru a conștientiza importanța portului centurii de siguranță.

 

Cei prezenți au fost invitați de specialiștii antidrog și polițiști să participe la experimente care să-i facă să înțeleagă consecințele consumului de alcool și substanțe psihoactive. Testele au fost făcute cu ajutorul ochelarilor care simulează efectele date de consumul acestor substanțe. 

Cu cei mai mici participanți la evenimente, polițiștii au purtat discuții pe teme de siguranță, adaptate vârstei lor. 

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Rotaract Club Bistrița Omnia și Asociației Internaționale a Polițiștilor Secția Română, Regiunea 1 Bistrița-Năsăud.

 

190 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.