Doris Moldovan ia lecții de actorie politică! Oare ce funcție VÂNEAZĂ?

Doris Moldovan se specializează în comunicare publică. Liberala a urmat cursuri de  “vorbit în public” și dă semne că ochește o nouă funcție publică. De curând, Doris a participat la seminariile susținute de Amalia Sterescu (speaker motivațional) și a învățat reguli de aur în public speaking. Un astfel de curs poate costa aproximativ 150 de euro/zi.

dd4Doris Moldovan și-a deschis un blog intitulat „fapte bune” , este activă pe facebook și punctează constant la capitolul imagine. Prezența sa în grupul PNL, la majoritatea evenimentelor publice ridică semne de întrebare și o poziționează pe Doris ca fiind o verigă importantă în viitoarea campanie electorală.

 

 

 

https://faptebuneblog.wordpress.com/tag/doris-gabtiela-moldovan/

do9Doris Moldovan a deținut funcția de director al AJOFM, după care a plecat la București, unde a ocupat un post de conducere în cadrul Poliției Locale a Capitalei.

După 2 ani, s-a întors în Bistrița și a candidat pentru șefia PDL Bistrița, dar a pierdut șefia Organizației Municipale la doar 5 voturi în favoarea lui Gheorghe Tuță. Momentan, este consiliera senatorului Cristian Florian și a europarlamentarului Daniel Buda.

 

 

 

La nivel județean a fost șefa Organizației de Femei a PDL, funcție ocupată ulterior de Gabriela Montoiu.

doris-22-crop-400x400Într-un interviu acordat publicației “Ziar de Bistrița”, Doris a vorbit voalat despre revenirea sa în politica de primă linie la nivelul județului. Zvonurile spun că Doris și-a comandat un sondaj pentru a-și verifica notorietatea și încrederea de care se bucură și NU este exclus ca în alegerile viitoare să opteze pentru un loc ELIGIBIL pe listele PNL, pentru un fotoliu de senator…

Citește și: https://www.ziardebistrita.ro/e-tanara-e-frumoasa-si-ar-vrea-sa-fie-primarita/
Comentarii

  • Botezat, esti platit sau doar prost? Cum puncteaza cand din 5000 de prieteni adunati cu arcanul are 30-40 de like-uri!? Boris este un personaj care nu are ce cauta pe scena politica si in nicio functie publica. Cei 15 mii de pe strazile din Bucuresti au iesit ca protesteze impotriva incompetentilor si spagarilor vechi si noi!

Caricatură

Ziar de Bistrita