Acuma-i bun? Radu Moldovan îl amenința cu D.N.A-ul pt combinații cu bani publici și acum îl laudă! Primarul Simionca pune șantierele din Jelna la dispoziția președintelui C.J

 -  -  1093Radu Molodvan îl acuza public pe Florin Simionca primar Budacu de Jos de sifonarea banului public către firme controlate de rudele sale, în speță prin firma cumnatului-său. Asta se întâmpla în 2011, în timpul unei conferințe de presă la sediul PSD.

Strâns cu ușa, Florin Simionca a trecut în barca PSD cu toată organizația PDL Budacu de Jos și a mai câștigat un mandat de primar în 2012. Despre firmele-fantomă NU se mai zice nimic și comuna înflorește din bani europeni. Între timp, Moldovan a ajuns președinte al Consiliului Județean și Simionca a devenit din “acuzat” cel mai “harnic primar din zonă.”

Într-o vizită-fulger pe șantierele județului, Moldovan a verificat starea lucrărilor începute în mandatul trecut și care continuă în mandatul său.

r4Proiectele derulate în Jelna sunt proiecte copy-paste ale mai multor comune: Centrul de informare turistică din satul Jelna (investiție de 150.000 de euro și parcul din satul Jelna (60.000 euro) – ambele investiții fiind realizate din fonduri europene nerambursabile.

 

Simionca i-a mai arătat și canalele colectoare de torenți, lucrare realizată în urma implementării unui proiect cu finanțare europeană în valoare de 1,5 milioane de euro.

r7

r2

r5

r6

 

 

 

 

 

 

“Sandu Simionca este unul dintre cei mai harnici primari din județul Bistrița-Năsăud și datorită lui și oamenilor din comună, care împreună dezvoltă comunitatea, cred că în câțiva ani, Budacu de Jos poate deveni parte a municipiului Bistrița” a comentat Radu Moldovan pe pagina sa de facebook.

r1Primarul Florin Simionca a pus șantierele la dispoziția lui Radu Moldovan și astfel mega-realizările…. (un parc de joacă și o căsuță cu rol de birou de turism) au fost preluate instant de presa locală… Astfel, Radu Moldovan bifează la capitolul imagine și crează impresia că județul se află într-o continuă dezvoltare, deși e vorba de proiecte moștenite și derulate fără implicarea Consiliului Județean…

0 notes
218 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *