Adeline pleacă din Bistrița! Demisionează din funcția de consilier al primarului Turc! A prins un job tare de tot, în Sibiu, la Banca Națională!

 -  - 


Adeline Cozma are 25 de ani și este unul din cei 4 consilieri ai primarului Ioan Turc. Domnișoara a absolvit Facultatea de Bussines din cadrul UBB și este doctorand în cadrul Facultății de Științe Economice (tot la UBB).

Deține funcția de conslier local în Rodna (PNL) și s-a remarcat rapid prin postări curajoase pe facebook, dar mai ales prin pozițiile sale în ședințele ordinare, controlate de primarul Tinu Grapini (PSD).

Adeline Cozma și-a scris demisia din funcția de consilier al primarului și se mută la Sibiu, unde a prins un job la Banca Națională!

Adeline a susținut un concurs pe care l-a promovat și se va ocupa de Comunicare și Educație Financiară în cadrul Băncii Naționale Române.

„Plec pentru ca e un job sigur, castigat prin concurs, si care e in rezonanta cu activitatea mea: predare la Facultatea de Business UBB (semestrul trecut am predat Microeconomie si acum predau Managementul Resurselor Umane), doctorat in anul 2 in Finante, eu fiind absolventa de studii economice. Asa ca vine cumva in completarea preocuparilor academice.” – susține domnișoara Cozma.

E-n proces cu Claudia Andron și-i cere 8.000 de euro, daune „de imagine!”

Adeline Cozma are un proces pe rol cu Claudia Andron și cere daune în valoare de 39.747 lei , respectiv 1 leu/vizualizare. Scandalul a plecat în momentul în care Bistrițeanul.ro a publicat un articol în care era prezentat un chef din Rodna, la care viceprimarul din localitate dansa cu o tipă blondă. În articolul respectiv, scria că tipa respectivă era Adeline, fapt neadevărat.

De-aici a rezultat un proces, aflat pe rolul Tribunalului BN.

sursa: Bistriteanul.ro

Primarul Tinuț poate sta liniștit! O vreme!

Adeline Cozma a fost aleasă consilier local PNL în comuna Rodna și este unul din liderii opoziției din localitate. Dacă va renunța la funcția de consilier local, PNL Rodna pierde un jucător important și primarul Tinuț Grapini ar avea zile mai liniștite.

În mod ciudat, Organizația PNL NU reușește să se organizeze pe Rodna, deși primarul din localitate e o „pită de mâncat” și următoarele alegeri se anunță cu emoții pentru Grapini.

Momentan, Adeline NU a luat o decizie în privința eventualei demisii din Consiliul Local Rodna.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.