Adevărată luptă pentru unul din cele 11 posturi de ajutor șef de post scoase la concurs în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean de Bistrița-Năsăud

 -  -  1007


Un număr de 164 de candidați s-au înscris la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud pentru ocuparea celor 11 posturi de ajutor șef de post vacante.

În perioada 11 – 19 octombrie, candidații ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. La data de 23 octombrie, se va desfășura proba scrisă, care va consta într-un test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi admiși să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

Informații complete cu privire la modalitatea de desfășurare a concursului se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La nivel național au fost scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliție județene ale Inspectoratului General al Poliției Române, peste 8.000 de candidați manifestându-și intenția de a participa la concurs. Cei mai mulți candidați s-au înscris în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, respectiv 378 de persoane, pe 15 posturi scoase la concurs.

0 notes
132 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *