Ultimele noutati

Sandu Pugna vrea un muzeu al satului în zona pârtiei de schi din Wonderland! A discutat cu primarul Crețu pentru acest proiect, lăsat moștenire cât timp e la București, la Ministerul Culturii!

Alexandru Pugna a prins un fotoliu de secretar de stat și salvează onoarea PSD-iștior din județ care au scos 45% și nu au niciun vârf de lance la București! Vicpreședintele Consiliului Județean salvează onoarea șefilor mai mari din partid, care l-au băgat la înaintare într-o emisiune la AS-TV.

Muzeu al Satului, în zona Dealului Cocoș!

 

 

 

 

 

 

 

Terenul a fost identificat: zona pârtiei de schi! Muzeul satului conceput de Pugna va fi o reproducere în miniatură a satului românesc. Vor fi aduse case tradiționale din Valea Șieului, Valea Someșului, Valea Ilvelor, Valea Țibleșului, cu o bisericuță în mijloc. Casele vor fi mobilate în specific tradițional și amplasate pe dealul din apropierea pârtiei de schi.

Din studio, cântărețul a vorbit de proiectele județului pe 2017, el, care e “pe plecare” spre Minister!

a1Alexandru Pugna a fost prezent în studiul AS-TV și a prezentat prioritățile Consiliului Județean pe 2017. Din postur de vicepreședinte al Consiliului Județean (chiar dacă negociase deja funcția de secretar de stat și urma să ia drumul Bucureștiului) Pugna a vorbit despre principalele obiective pe 2017: reabilitarea Drumul Blajului: Mureșenii Bârgăului – Colibița, finalizare lucrări la drumul județean 173 B: Nimigea – Cepari, finalizare lucrări la drumul județean 170: Negrilești – Breaza – lim. de județ cu Maramureș, reabilitare drumul județean 171 Târlișua – lim. jud Maramureș.

Pugna a amintit și despre eternele promisiuni ale primului mandat: Poarta Transilvaniei (proiect depus la ADR N-V, cu speranțe de finanțare europeană și restaurarea Castelului Posmuș din bani europeni.

Din postura de secretar de stat, Alexandru Pugna va avea pârghii importante în dezvoltarea acestui Muzeu al Satului în zona pârtiei de schi, cu care s-a lansat în spațiul public pe final de mandat la Consiliul Județean.

 

 

 
Comentarii

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Si pe unde in zona CODRISOR ? Pe viaductul VEVERITA cea SCHIOAPA pe unde Cretu voia sa treaca CENTURA ?

Caricatură

Ziar de Bistrita