Administratorii sălilor de sport și fitness au purtat discuții cu reprezentanții autorităților locale pe tema restricțiilor

 -  -  1107


Reprezentanții din domeniul sportului din județul Bistrița-Năsăud au fost invitați la Instituția Prefectului, pentru a purta discuții pe tema restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Întâlnirea a avut loc miercuri, 7 aprilie, administratorii sălilor de sport sau fitness primind clarificări cu privire la restricțiile impuse.

”Reprezentanții instituțiilor de control au clarificat aspecte din ultimele hotărâri adoptate la nivel național și le-au transmis administratorilor că se permite desfășurarea activităților de pregătire fizică a sportivilor profesioniști, legitimați și/sau de performanță. De asemenea, au fost analizate cele mai bune soluții care pot fi adoptate în avantajul industriei sportului, în contextul pandemic în care ne aflăm”, precizează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Referitor la categoria sportivilor amatori care nu practică sport într-o formă de organizare aflată sub patronajul unei federații naționale, autoritățile au adus informări cu privire la sprijinul financiar de care pot beneficia administratorii cluburilor din acest sector.

Prefectul Stelian Dolha i-a asigurat pe administratorii sălilor de fitness și pe administratorii sălilor de dans de întregul său sprijin și le-a propus organizarea unor noi întâlniri pentru lămurirea neclarităților și pentru transmiterea către Guvern a solicitărilor industriei din care fac parte.

0 notes
232 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *