Administratorul hotelului Diana a fost ARESTAT pentru 30 de zile!

 -  -  17


Joi dimineața, Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a anunțat că cele două persoane care au fost reținute în dosarul de proxenetism de la Bistrița au fost prezentate instanței, care a dispus luarea unor măsuri preventive. 

Astfel, în ceea ce îl privește pe administratorul hotelului, un bărbat de 61 de ani, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. În cazul directorului hotelului, o femeie de 55 de ani, magistrații au luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Totodată, ”față de persoana juridică, magistrații au dispus luarea măsurilor preventive a interzicerii inițierii, ori după caz, suspendării procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridice, respectiv a interzicerii unor operațiuni patrimoniale, susceptibile de a antrena diminuarea activului patrimonial sau insolvența persoanei juridice și o cauțiune în valoare de 50.000 de lei în vederea garantării executării măsurilor preventive”, precizează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Reamintim că aproape 50 de polițiști au descins într-un hotel din Bistrița, unde existau suspiciuni că se practica prostituția.

”Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că un bărbat de 61 ani, din Bistrița, în calitate de administrator al unui hotel din Bistrița, ar fi înlesnit practicarea prostituției, prin punerea la dispoziție a camerelor hotelului unor femei care practică prostituția, fără a le înregistra în registrul de evidență a persoanelor cazate. Totodată, în cursul anului 2019, o femeie în vârstă de 55 ani, în calitate de director al aceluiași hotel,  ar fi tolerat și facilitat practicarea prostituției în incinta unității de cazare, în sensul că ar fi instruit recepționerii cu privire la tarifele practicate și nu ar fi denunțat practicarea prostituției în incinta hotelului către autorități”, au arătat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Subiectul a mai fost prezentat de Ziar de Bistrița:

Percheziții într-un hotel din Bistrița. Există indicii că aici s-ar fi practicat prostituția. Două persoane au fost reținute

17 bookmark
0 notes
1236 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.