Administratorul unei firme de construcţii din Beclean, cercetat pentru evaziune fiscală

 -  -  1328


Administratorul unei firme de construcţii din Beclean este cercetat de polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice din Bistrița-Năsăud pentru evaziune fiscală.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că bărbatul, în vârstă de 48 de ani, din Beclean, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din domeniul construcțiilor, împreună cu alți lucrători cărora nu le-ar fi întocmit documente legale de angajare, ar fi desfășurat activități pe care nu le-ar fi evidențiat în contabilitate, pentru a nu plăti impozitele și taxele aferente. Totodată, în cursul anului 2021, ar fi prestat activități de forare a unor fântâni, pe care nu le-ar fi evidențiat în actele contabile, deși ar fi încasat sume mari de bani, de la clienții societății. Prejudiciul cauzat urmează a fi stabilit”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de evaziune fiscală și continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracționale.

1401760cookie-checkAdministratorul unei firme de construcţii din Beclean, cercetat pentru evaziune fiscală
0 notes
453 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.