Eveniment

Adolescent care s-a împuşcat cu o armă de vânătoare, preluat de elicopterul SMURD

 -  - 


Un adolescent în vârstă de 17 ani din Rodna a fost preluat, duminică, de un elicopter SMURD, după ce s-a împuşcat cu o armă de vânătoare.

Inițial, la faţa locului a intervenit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanţă Bistrița-Năsăud. Adolescentul a fost găsit conştient, cooperant, cu plagă la nivelul toracelui şi al abdomenului.

În sprijin a fost chemat un elicopter SMURD, care l-a preluat pe tânăr pentru a îl transfera către o clinică de specialitate din Târgu-Mureş.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, adolescentul ar fi încercat să își pună capăt zilelor, astfel că în acest caz a fost deschisă o anchetă.

Astăzi, polițiștii Postului de Poliție Comunal Rodna au fost sesizați prin Serviciul Unic de Urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr este rănit. Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său. În urma intervenției echipajelor medicale s-a constatat necesară transportarea tânărului la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

85 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.