Eveniment

Adolescent dispărut de acasă, căutat de familie și Poliție

 -  - 


Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută un adolescent de 17 ani, din Viișoara, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea tânărului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

”Astăzi, 15 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un bărbat, în calitate de tată vitreg, despre faptul că fiul minor, MORAR CRISTIAN, în vârstă de 17 ani, ar fi plecat de la domiciliul din localitatea Viișoara și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: înălțime 1.75m, aproximativ 85 kilograme, păr șaten închis tuns scurt, ochi căprui. La momentul plecării purta un tricou albastru cu imprimeu alb pe piept, pantalon de tip trening lungi, de culoare gri și pantofi sport negri. Acesta avea asupra sa și o geantă verde”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

Minorul a fost găsit.

138 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.