Adrian Crișan e-n cărți pentru un post cu rang de secretar de Stat în Guvernul Cîțu! E propus ca șef la Agenția Națională Anti-Doping! Doru Rus președinte TNL e propus la Cancelaria primului-ministru iar Florin Urîte – secretar de stat pe Economie!

 -  -  11134


Președintele PNL Ioan Turc a anunțat astăzi că filiala a obținut 3 ministere, respectiv funcții de secretar de Stat sau funcții asimilate (de același rang).

Sportivul Adrian Crișan e favorit pentru obținerea postului de președinte al Agenției Naționale anti-Doping. Funcția sa e asimilată funcției de secretar de stat.

Florin Urîte – secretar de stat în Ministerul Economiei

Doru Rus – liderul TNL pe municipiu – propunere de consilier în cadrul cancelariei prim-ministrului.

Președintele Ioan Turc a menționat că pentru o funcție de consilier la cancelaria primului-ministru mai au în calcul încă o persoană din cadrul filialei județene.

Conform legislației în vigoare, în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului își desfășoară activitatea unul sau mai mulți secretari de stat și consilieri de stat, precum și directorul de cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, numiți, respectiv eliberați din funcție prin decizie a prim-ministrului.

Adrian Crișan – propus ca preșdinte al Agenției Naționale Anti-Doping. Momentan, Agenția Națională Antidoping e condusă de arbitrul Cristian Balaj.  

Negocierile politice mai implică o funcție de subrefect, solicitată de USR – PLUS și UDMR.Negocierile au intrat în impas, dar vor fi reluate în cadrul Alianței de guvernare.  

1 notes
259 views
bookmark icon

One thought on “Adrian Crișan e-n cărți pentru un post cu rang de secretar de Stat în Guvernul Cîțu! E propus ca șef la Agenția Națională Anti-Doping! Doru Rus președinte TNL e propus la Cancelaria primului-ministru iar Florin Urîte – secretar de stat pe Economie!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *