Aflat la volan după ce a consumat cannabis, un tânăr fără permis nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Ce a pățit acesta?

 -  -  1154


Un șofer care nu a oprit la semnalele poliţiştilor s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de oamenii legii. În plus, acesta consumase și substanțe interzise înainte de a se urca la volan și nu avea nici permis de conducere. 

”La data de 17 decembrie, în jurul orei 23:00, pe strada Gării din municipiul Bistriţa, poliţiştii Serviciului Rutier, aflaţi în patrulare, au efectuat semnale pentru oprirea unui autoturism în care se aflau trei persoane. Şoferul acestuia nu s-a conformat, şi-a continuat deplasarea, iar ulterior a oprit şi a abandonat maşina, fugind de la faţa locului. A fost urmărit şi prins de poliţişti în scurt timp. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei, unde a fost identificat ca fiind un tânăr de 26 de ani, din Bistriţa”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma testării cu aparatul Drugtest 5000, a rezultat faptul că a consumat canabis, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

În urma controlului autovehiculului, poliţiştii au descoperit un plic din plastic care prezenta reziduri dintr-o substanţă vegetală de culoare verzuie.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi conducere fără permis de conducere.

0 notes
279 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *