Ultimele noutati

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, un tânăr a accidentat un pieton și a fugit de la locul faptei. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști pentru părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

”La data de 12 martie, Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a fost sesizat despre faptul că un tânăr, de 26 ani, din Mititei, în timp ce se deplasa pe acostamentul drumului, în localitatea Salva ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism, care nu a oprit la locul accidentului, continuându-și deplasarea pe direcția spre Năsăud” spun polițiștii.

Tânărul de 26 ani a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Ulterior, polițiștii năsăudeni au identificat conducătorul autoturismului în cauză ca fiind un bărbat, de 28 ani, din Telciu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Față de bărbatul de 28 ani din Telciu a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud cu propunerea luării unei măsuri preventive.Caricatură

Ziar de Bistrita