Agențiile loto rămân închise. Loteria Română pregătește un sistem online

 -  -  994


Compania Națională ”Loteria Română” a anunțat că agențiile loto rămân în continuare închise până la noi dispoziții ale autorităților, însă jocurile loto vor fi disponibile și într-o variantă online.

Ca urmare a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activitățile de jocuri de noroc organizate în spații închise sunt interzise, prin urmare agențiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităților”, se arată într-un comunicat dat publicității de Loteria Română.

Totodată, Loteria Română precizează că face demersuri pentru implementarea jocurilor loto online. ”Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să lansăm în curând această modalitate de participare la joc”, mai conpletează compania.

”Implementarea jocurilor loto online a fost încă de când am preluat mandatul de director general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, unul dintre cele mai importante obiective ale managementului actual al companiei. Avem convingerea că introducerea acestei modalităţi de participare la jocurile loto este o facilitate aşteptată de mulţi ani de toţi jucătorii noştri, cărora dorim să le mulţumim pentru fidelitate şi pentru încrederea demonstrată de-a lungul anilor. Trebuie să recunoaştem faptul că, din păcate, s-a întârziat mulți ani, în raport cu nevoile şi asteptările jucătorilor şi ale evoluţiei pieţei de profil, iar lipsa de acţiune şi de luare a unor decizii la momentul potrivit îşi arată acum, mai mult ca oricând, efectele negative. În acest context, am decis urgentarea demersurilor de implementare a jocurilor loto online, începute de managementul companiei încă dinaintea declanşării acestei situaţii de criză. Așa cum am convenit cu reprezentanții Autorității pentru Digitalizarea României, cărora doresc să le  mulţumesc şi pe această cale pentru deschiderea de care au dat dovadă încă de la început, vom implementa aceasta noua modalitate de joc, etapizat, în cel mai scurt timp posibil. În felul acesta Loteria Română va face un pas extrem de important în dezvoltarea sa viitoare”, a declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naţionale Loteria Română S.A.

0 notes
119 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *