AJOFM Bistrița-Năsăud organizează, pe 27 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud va organiza, la data de 27 octombrie, o bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți. 

”Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2023, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor. Toți cei prezenți la bursă vor afla, de la reprezentanții AJOFM Bistrița-Năsăud, informații referitoare la facilitățile oferite de Legea nr.76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă despre măsurile active, stimulente, prime oferite angajatorilor și persoanelor înregistrate în baza de date a AJOFM Bistriţa – Năsăud , dar și despre cursurile de formare profesională organizate prin Centrul propriu de Formare Profesională”, precizează AJOFM Bistrița-Năsăud.

La acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane, care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

În vederea participării la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, angajatorii pot transmite pană la data de 25.10.2023 oferta de locuri de muncă vacante, date de contact: tel. 0263 – 236 296, fax. 0263 – 236296, e-mail: ajofm.bn@anofm.gov.ro. Persoana de contact Maria Roman, tel. 0752-058455, e-mail: maria.roman.bn@anofm.gov.ro

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi va avea loc vineri, 27 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud din Bistriţa, str. Lalelelor, nr.3A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *