Ultimele noutati

Ajutor de la Bistriţa pentru americanii afectați de uraganul Irma

Deputatul bistrițean Ionuț Simionca este dispus să ofere o mână de ajutor și peste hotare! Acesta, împreună cu 20 de colegi de partid sunt pregătiți să plece spre Statele Unite ale Americii, unde, timp de două săptămână vor ajuta la înlăturarea efectelor Uraganului Irma.

12718259_1245733268774862_8428520242597909629_n”Prietenul la nevoie se cunoaşte sau … A friend in need is a friend in deed. I-am spus ambasadorului american, Excelenţei Sale Hans Klemm, că vreau să dau o mână de ajutor pentru înlăturarea urmărilor uraganului Irma, care a distrus numeroase locuințe și a lăsat mii de familii din Florida fără un adăpost deasupra capului. Împreună cu 20 de colegi din PMP, îmi ofer sprijinul voluntar să muncesc timp de 2 săptămâni acolo unde este nevoie de mine. Asta am învăţat în cei 10 ani pe care i-am petrecut în SUA, pentru asta voi pleda şi în România, să-i ajutam pe oameni atunci când aceştia au nevoie de noi” a precizat deputatul bistrițean pe pagina personală de Facebook.

La această oră se așteaptă un răspuns din partea ambasadorului american în România.

Ionuț Simionca a oferit o mână de ajutor și unei femei din cartierul Viișoara a cărei casă a fost afectată de furtuna puternică din 17 septembrie. Acesta ajutat de colegi și prieteni i-a reparat femeii acoperişul distrus de furtună.

Sursa foto: www.people.com
Caricatură

Ziar de Bistrita