Al 18-lea deces din Bistrița-Năsăud cauzat de COVID-19. Soțul asistentei de la Ambulanță a fost răpus de noul coronavirus

 -  -  1706


Marți dimineața, în Bistrița-Năsăud a fost înregistrat cel de-al 18-lea deces al unui pacient diagnosticat cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat care se afla internat la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Pacientul era soțul asistentei de la Serviciul Județean de Ambulană Bistrița-Năsăud, confirmată și ea cu COVID-19. Bărbatul era internat încă de săptămâna trecută în secția ATI a unității medicale din Bistrița, însă evoluția stării sale de sănătate nu a fost una favorabilă, iar organismul bărbatului a fost răpus de boală. Acesta a decedat marți dimineața, fiind cel de-al 18-lea deces înregistrat în Bistrița-Năsăud și decesul cu numărul 832 la nivel național.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, bărbatul avea 53 de ani și suferea și era internat la SJU Bistrița din data de 27 aprilie. Acesta suferea și de obezitate, hipertensiune arterială și insuficienta respiratorie severă.

În ceea ce o privește pe soția sa, asistenta de la Ambulanță, și aceasta este internată la SJU Bistrița, secția Boli Infecțioase.

În plus, alți aproape 70 de angajați ai Serviciului Județean de Ambulană Bistrița-Năsăud au fost testați pentru COVID-19, aceștia așteptând să primească rezultatele testelor.

0 notes
831 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *