Al 49-lea deces al unui pacient din Bistrița-Năsăud diagnosticat cu COVID-19

 -  -  1336


A fost înregistrat un nou deces al unui pacient din Bistrița-Năsăud confirmat pozitiv cu infecție cu noul coronavirus. Bilanțul deceselor urcă astfel la 49, ceea ce arată că aproape 10 la sută dintre pacienții din județ diagnosticați cu COVID-19 au decedat.

În ceea ce privește decesul cu numărul 49, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud precizează că este vorba despre o femeie în vârstă de 74 de ani.

Aceasta a fost internată la data de 13 iunie, ajungând la Spitalul Județean de Urgență Bistrița prin intermediul Unității de Primiri Urgențe. Femeia a fos adusă la spital în stare gravă, cu insuficiență respiratorie acută și bronhopneumonie, fiind intubată. Ea a fost internată în secția Medicină Internă de unde a fost transferată în secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Pacienta, confirmată COVID-19 la data de 13 iunie, a decedat la data de 30 iunie.

Femeiea suferea și de alte boli: hipertensiune arterială, boală renală, insuficiență circulatorie vertebro-bazilară, cardiopatie ischemică cronică.

Până în prezent, 49 de persoane din Bistrița-Năsăud din cele 535 diagnosticate cu COVID-19 au decedat.

0 notes
461 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *