Alegeri parlamentare 2020: 39 de candidați pentru Senat și 78 pentru Camera Deputaților. Cine sunt și ce meserii au

 -  -  1164


Biroul Electoral de Circumscripție Județeană (BEJ) Bistrița-Năsăud a anunțat că a constatat rămânerea definitivă a candidaturilor pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Astfel, de la nivelul județului Bistrița-Năsăud s-au înscris în cursa electorală 39 de candidați pentru Senat și 78 pentru Camera Deputaților.

BEJ Bistrița-Năsăud precizează că sunt definitive listele de candidati pentru 12 competitori electorali: UDMR, Partidul Verde, PMP, PNL, PSD, Partidul Pro România, Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal, Alianta pentru Unitatea Românilor (AUR), Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache (PNȚ M-M), PER, Alianța USR-PLUS, ARN si două candidaturi independente (pentru Camera Deputatilor).

Un număr de 11 competitori electorali au liste de candidati atât pentru Senat, cât și pentru Camera Deputaților, iar un competitor electoral (ARN) a depus listă (cu un singur candidat) doar pentru Camera Deputaților.

Astfel, potrivit BEJ Bistrița-Năsăud, pentru SENAT candidează 39 de persoane, iar pentru Camera Deputaților candidează 78 de persoane.

Competitorii electorali, listele de candidați independente sunt următoarele:

0 notes
289 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *