Pană Doina le vorbește pocăiților în casa de rugăciune, FIX după ce s-au botezat! În campanie NU ai niciun Dumnezo!

 -  -  51584


Doina Pană candidează pentru Camera Deputaților și trage tare pe Bistrița în ultimele zile de campanie. Atacă pe toate fronturile și după câteva vizite în Piața Decebal sau prin fabrici, Pană s-a băgat și pe pocăiți. În campanie, cuplul P.S.D format din Doina Pană și Cristian Niculae a fost prezent la o “botezăciune” la penticostali, pe strada Memorandumului într-o casă de rugăciune obscură!

 

x2-pana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De-a lungul celor 3 mandate, primarul Bistriței și-a câștigat influența în cercurile neoprotestante, dar NU făcut lobby pentru colega din PSD în această perioadă. Ovidiu Crețu a fost plecat în concediu în plină campanie și atunci viceprimarul Cristian Niculae a însoțit-o la evenimentele din Bistrița.

 

q2

q11

 

 

 

 

 

 

q21

qq1

q8-400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doina Pană și Cristian Niculae au marcat evenimentul și au cuvântat în casa de rugăciune a celor care vor mântuire. Pe final, PSD-iștii s-au pozat cu pocăiții care au ales schimbarea în viața lor și au politizat acest eveniment al comunității. Campaniile MASCATE din biserici și case de rugăciune se desfășoară cu ajutorul preoților și pastorilor care invită candidați implicați în luptele politice și le oferă momente de GLORIE în care politicienii vorbesc de la amvon sau sunt plantați în primele rânduri, la vedere.

 

Citiți și:

d-4001-400x400Ștefan Hrușcă va cânta în Biserica “de la Coroana”, în penultima zi de campanie electorală! Candidatul P.S.D Sandu Pugna va prezenta evenimentul. Să fie pură întâmplare?

https://www.ziardebistrita.ro/leru-i-psd/

5 notes
709 views
bookmark icon

5 thoughts on “Pană Doina le vorbește pocăiților în casa de rugăciune, FIX după ce s-au botezat! În campanie NU ai niciun Dumnezo!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *