Alex Mușat RATEAZĂ Marele Premiu de 100.000 de euro la Vocea României, dar impresionează o ȚARĂ întreagă prin talentul său! Ascultă ce meseriaș cântă!

 -  -  1396


Alex Mușat a ratat marele premiu de la Vocea României, în valoare de 100.000 de euro și s-a clasat pe locul secund. Bistrițeanul a impresionat cu stilul  blues și la 21 de ani este considerat un super-talent în domeniu, un mare chitarist dar și un mare solist vocal.


Vocea Romaniei 2016 – FINALA: Alexandru Musat – Still Got The Blues pe vocearomaniei.protv.ro

În cea de-a treia melodie a finalei, Alex Mușat a cântat în duet cu Smiley o piesă originală: “Dacă NU ai votat, votează cu Alex Mușat” a fost mesajul transmis de această creaie inedită, considerat a fi mesaj de campanie de către Tudor Chirilă și Moga.

“Am promis ca daca ajung in finala de la Vocea Romaniei o sa “dau cu chitara de pamant”. Pentru binele ei m-am gandit ca ar fi mai inspirat sa o ofer unui copil pasionat de chitară” a fost mesajul artistului bistrițean care a mai spus că își dorește să urmeze cursurile Berklee College of Music din Boston.

Concursul a fost câștigat de Teodora Buciu, care la final a cântat melodia “Zmeul”, în duet cu Tudor Chirilă.


Vocea Romaniei 2016 – FINALA: Teodora Buciu este castigatoarea sezonului 6 pe vocearomaniei.protv.ro

Alex Mușat a fost susținut de mulți bistrițeni pe paginile de socializare sau prin SMS și se profilează ca un mare artist de blues.

0 notes
521 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *