Alianta 2020 USR – Plus își prezintă candidații! Cine e Vlad Botoș, candidatul LOR la europarlamentare!

 -  -  14831Vlad Botoș este de zece ani managerul unei companii multinaționale din domeniul auto. În 2008, cu ajutorul ONG-ului Mișcarea Arădeană, înființat cu un grup de prieteni, a reușit să oprească în instanță decizia de interzicere a adunărilor publice în Arad, inițiată de primarul orașului. Vlad vorbește două limbi străine, germană și engleză.

Candidează la alegerile europarlamentare pentru că vrea ca românii să se bucure pe deplin de beneficiile țării noastre ca membru UE și, implicit, alinierea țării noastre la standardele și condițiile de viață occidentale. În acest scop, își propune să lupte pentru egalitatea deplină între membrii UE și negocierea unui buget care să contribuie la reducerea decalajelor. De asemenea, spune că este important ca reglementările luate la Bruxelles să țină cont de condițiile specifice ale României, și ale fiecărui stat membru în parte.

Intră pe www.usrplus.ro și află obiectivele noastre pentru România. Pe 26 mai votează Alianța 2020 USR PLUS, poziția 2 pe buletinul de vot!

(articol electoral)

14 bookmark
0 notes
556 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.