Alin Seserman se bagă de primar! Independent, susținut de partidul “Monica Macovei”

 -  -  1133


Europarlamentarul Monica Macovei a lansat astăzi candidații pentru primărie. Alin Seserman (pentru Primăria Bistrița) și Dănuț Pop (pentru Primăria Beclean) sunt oamenii susținuți de M -10, partidul Monicăi Macovei.

 

 

 

 

 

 

 

Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură și la marea lansare au fost prezenți jurnaliști și câțiva simpatizanți ai formațiunii. Candidații au vorbit despre nevoia de schimbare a administrațiilor actuale și în campanie vor prezenta electoratului viziunea lor asupra acestui aspect.

Seserman a spus că NU va mai participa la ședințele de Consiliu Local, în calitate de membru PNL, dar deocamdată nu și-a dat demisia din partid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dănuț Pop l-a atacat pe Nicu Moldovan pentru modul autoritar în care conduce Becleanul și i-a reproșat creșterea impozitelor. De asemenea, chestiunea Vitalia a fost bordată de candidatul M 10, pentru care sunt responsabili toți primarii care au semnat scumpirea tarifului. Dănuț Pop a lucrat în administrație și a fost șef-serviciu Birou Contabilitate în mandatul lui Pavel Popescu.

Alin Seserman așteaptă ca proiectului său pentru Bistrița să i se alăture mai multe partide, în perioada următoare și să îl susțină în lupta pentru Primăria Bistrița.

0 notes
258 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *