Ultimele noutati

Și-au tras smartphone-uri și tablete “de serviciu”! Primăria Bistrița încheie un NOU contract de telefonie mobilă și plătește peste 20.000 de euro pentru abonamentele Orange!

Primăria Bistrița a achiziționat serviciile companiei Orange pentru 113 abonamente de telefonie mobilă. În urma licitației, Orange va asigura 78 de abonamente pentru aparatul primarului, 27 de abonamente pentru Direcția de Servicii Publice și 10 abonamente pentru Poliția Locală. Lunar, pachetele vor conține minute nelimitate și SMS-uri gratuite în rețea, internet și 3.000 de minute internaționale.

Angajații Primăriei Bistrița primesc telefoane gratuite și tablete!

În cadrul acestui abonament, compania Orange oferă GRATIS 113 telefoane (dintre care 50 de smartphone). De asemenea vor pune la dispoziție 5 tablete cu ecran de 10 inch. Contractul este valabil pe 32 de luni și se aplică telefoanelor de serviciu. Practic, se vor incheia 3 contracte subsecvente pe fiecare an bugetar, respectiv: 2017 pe 8 luni, 2018 – 12 luni si 2019 – 12 luni.

Singura ofertă pentru aceste contracte a venit din partea companiei Orange, care a câștigat contractul la 98.770 de lei (peste 20.000 de euro).
Comentarii

  • Fac greva cei care au salariul de mizerie, nu fac greva cei cu salarii mari , si acolosunt doua lumi, una din care fac parte amaratii si care chisr muncesc si una din care fac parte sefii, care nu fac greva deoarece nu au niciun motiv. Nu mai improscati cu noroi ca nu toti sunt la fel si nu toti au aceleasi drepturi.

  • De ce induceti in eroare, nu angajati primesc telefoane, doar sefii si pupatori de ghiul adica tot sefi si sefuleti. In rest ceilalti angajati nici nu exista pentru primar si viceprimari. Trec pe langa ei parca ar fi raiosi. Nu intereseaza cat muncesc unii, lipitori de afise si amantele au trecere. Asa ca nu dezinformatii, multi dintre ei folosesc telefoanele personale in relatia cu cetatenii atunci cand e nevoie.

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Primesc telefoane gratuite si tat fac greva. Cum vine asta ? Mai dati-le ceva gratuitati ca dam noi banii.

Caricatură

Ziar de Bistrita