Alt nivel! Primăria Bistrița ridică ștacheta la show-uri folclorice! Paula Seling, Ionuț Fulea și Oana Bozga cu gașca de tineri au făcut Pietonalul să vibreze!  

Spectacolul „Tinerețe” creat de Oana Bozga Pintea a fost unul de referință pentru Bistrița. Aproximativ 2.000 de spectatori au fost prezenți la acest eveniment prezentat de Iuliana Tudor, pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Peste 2.000 de spectatori au cântat pe Pietonal!

Tinerii din noua generație au  interpretat cântece din toate zonele țării și au încântat publicul local cu un alt fel de show. Orchestrele Cununa de pe Someș și Junii Sibiului au fost la înățime și i-au acompaniat magistral pe tinerii artiști.

De asemenea, dansatorii Ansamblului Cinderelul din Sibiu au prezentat o suită de dansuri spectaculoase.

Primarul a promis că va merge pe folclor de calitate! Poze cu Iuliana Tudor!

Atmosfera a fost una specială iar spectatorii au savurat un spectacol de calitate, cu artiști de top. De pe scenă, Iuliana Tudor a reușit să-l provoace pe primarul Ioan Turc să PROMITĂ că-n viitor va organizeza astfel de spectacole.

În pauze, Iuliana Tudor a fost asaltată de fani și timp de 30 de minute s-a pozat alături de spectatori, în zona scenei.

Paula Seling și Ionuț Fulea, vedetele evenimentului!

Pe final, au urcat pe scenă Ionuț Fulea care e nașul de cununie al Oanei Bozga Pintea. Pe ritmurile melodiilor sale, publicul s-a prins în horă și a jucat în fața scenei, în aplauzele spectatorilor.

Paula Seling a făcut Pietonalul să vibreze!

Paula Seling a încheiat seara specială și a interpretat câteva melodii din repertoriul său, adaptate orchestrei folclorică. La refren a implicat și publicul iar pentru câteva clipe, întregul Pietonal fredona melodiile sale.

S-a GĂTAT cu epoca Dorel Cosma! Gavril Țărmure se bagă pe folclor quality!

Centrul Cultural Municipal coordonat de Gavril Țărmure a oferit un spectacol unic, de înalt nivel calitativ și prin astfel de evenimente Bistrița se reinventează pe segmentul folcloric, destul de prăfuit în perioada Cosma – Crețu!

Publicul resimte diferența între epoci și savurează din plin show-urile din noua generație, pe care noua administrație le promovează din plin!

Check Also

Casă din Bistrița Bârgăului, mistuită de flăcări

Un puternic incendiu a izbucnit duminică seara la o casă din lemn din localitatea Bistrița …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.