Am aflat formațiile ce cântă de Zilele Bistriței! Paraziții, Fun Factory, 5 Gang, The Motans, Lino Golden, Vescan și Edward Sanda ! Vezi câți bani încasează fiecare!

 -  -  38617


Primăria Bistrița are buget de 550.000 de lei pentru ediția din 2019 a Zilelor Bistriței.  Sub denumirea TÂRGUL MARE AL BISTRITEI, evenimentele se desfășoară în perioada 23 august – 2 septembrie.

Formațiile car vor concerta pe Pietonal:

 

Fun Factory, Paraziții, 5 GANG, Mira, The Motans, Vescan, Lino Golden, Edward Sanda.

Concert Fun Factory – 12.000 de euro – cântă în 1 septembrie!

Fun Factory este una dintre cele mai cunoscute şi iubite trupe din Europa anilor ’90, stilul lor îmbinând cu succes fragmente explozive de pop, dance, rap, techno şi reggae. Trupa a luat naştere în 1992, iar în 1993, influenţată de curente precum R&B, aceasta produce şi lansează primele hituri internaţionale, cu vânzări de peste 7 milioane de albume.

Cea mai tare piesă a lor:” I wanna be with you!”

Paraziții vor cânta pe 7.000 de euro!

Parazitii vor cânta în 1 septembrie 2019. Programul artistic este de aproximativ 45 minute. In costul total sunt incluse: onorariul, transportul, cazarea si masa intregii echipe.

5 GANG – 5.200 de euro! O trupă de vlogeri cu MILIOANE de abonați pe youtube!

Cinci vloggeri talentați: Selly, Pain, Dia, Gami, Exploit s-au unit pentru a scoate câteva piese care au la bază renumitul gen Trap, din ce în ce mai preferat de copii și nu numai.

Selly, cel care a dat startul ideii, este cel mai mare vlogger din România, cu aproape 2 milioane de subscrieri pe canalul său. Acesta i-a adus alături pe Diana Condurache, Gami, Pain și Exploid, astfel că a lansat proiectul muzical 5GANG.

 

The Motans vor primi 8.200 euro pentru concertul de 45 de minute!

The Motans este o formație muzicală din Republica Moldova. Este formată din solistul Denis Roabeș, Damian Rusu la chitară, Ali Said la tobe, Matei Căpitanu.

Trupa este promovată de Irina Rimes, solistă devenită celebră mai ales după participarea la Vocea României!

 

VESCAN – 2.400 de euro, onorariul! Cel mai tare clip al solistului are 54 de milioane de vizualizări pe youtube!

Va cânta pe 25 august 2019, pe Pietonal!

Prestatie artistica Mira & Band – cost 3.600 de euro! Va cânta în 25 august, pe Pietonal!  Programul artistic este de aproximativ 45 minute. In costul total sunt incluse: onorariul, transportul, cazarea si masa intregii echipe.

 

Lino Golden – 2.400 de euro! Formația are 35 de milioane de vizualizări pe youtube, cu melodia Panamera!

Lino Golden va cânta pe data de 01 septembrie 2019. Programul artistic este de aproximativ 45 minute.

Edward Sanda – 2.000 de euro! 51 de milioane de vizualizări pe youtube, cu piesa “Doar pe a ta!”

Va cânta pe 25 august 2019. Programul artistic este de aproximativ 45 minute.

 

 

Cost TOTAL de Zilele Bistriței: 550.000 lei! 

Zilele Bistriței sunt finanțate EXCLUSIV din bugetul local iar ediția din acest an costă 550.000 de lei! Consiliul Județean a renunțat la parteneriatul cu Primăria Bistrița și în 2019 NU a alocat niciun ban acestui eveniment! Concertele vor avea loc pe Pietonal.

UPDATE: Trupei Paraziții i-a fost REZILIAT contractul, deoarece liderii administrației PSD au considerat că formația abordează un stil nepotrivit pentru spiritul evenimentelor finanțate din bani publici. 

3 notes
7742 views
bookmark icon

3 thoughts on “Am aflat formațiile ce cântă de Zilele Bistriței! Paraziții, Fun Factory, 5 Gang, The Motans, Lino Golden, Vescan și Edward Sanda ! Vezi câți bani încasează fiecare!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *