Ultimele noutati

Terasa VIP-urilor din Bistrița s-a EXTINS! Amaretto Caffe are parte de UPGRADE de LUX și devine o oază de relaxare în inima orașului!

Amaretto este cafeneaua care a ridicat standardele în domeniu și a impus noi tendințe în cei 10 ani de când se află pe piață. Localul a fost inaugurat în anul 2006, iar după o lungă perioadă de succes are parte de o transformare bine-venită, prin amenajarea terasei. În această săptămână, personajele mondene ale Bistriței au fost invitate la deschiderea terasei deținută de Andreea Șugar-Bilegan (fata preotului Liviu Șugar, care slujește la Biserica Sfinții Trei Ierarhi).

 

amareto9

amaretto121

 

 

 

 

 

 

q1

amaretto7

 

 

 

 

 

 

 

La amenajare s-au folosit materiale de calitate , iar cei care au conceput designul ambiental au îmbinat elemente de piatră, cu mobilier select de culoare albă, gazon și decor vegetal. Prin aceste elemente atent-alese, designerii conferă terasei Amaretto un aer mediteranean și transformă localul într-o oază de relaxare în inima orașului.

Situată pe strada Alexandru Odobescu, selecta cafenea este preferată de cercurile mondene ale Bistriței. Bolizi de lux sunt mereu parcați în zonă și clienții fideli fac parte din high-life-ul local: afaceriști, politicieni, sportivi și tineri cu pretenții și gusturi rafinate. Produsele sunt de calitate superioară și se adresează celor mai exigenți cunoscători în materie de cafea, vinuri sau cock-tail-uri. La deschiderea terasei, o parte din divele de Bistrița și-au etalat ținutele și au savurat specialitățile casei.

 

amaretto70

amaretto13

 

 

 

 

 

 

amaretto11

amaretto2

 

 

 

 

 

 

amaretto19

amaretto14

 

 

 

 

 

 

 

Amaretto Caffe se ridică la un alt nivel față de concurență și prin acest UPGRADE se poziționează în top-ul localurilor  cu care Bistrița se mândrește!

 

Vezi un album foto realizat de Darius Cîrmaci
Comentarii

 • Asa multe personaje de proasta calitate greu vezi la un loc… Dincolo de asta, somerul de lux fumeaza trabuc!

 • Balan Marius -ecologist

  Nu stiam ca mai are Bistrita asa fomei mandre si corpolente. La cata obezitate vezi la tot pasul, pentru mine a fost o surpriza sa vad atata lume frumoasa. Sper sa fie frumoasa si la caracter. Pana una alta FELICITARI patroanei si angajatilor.Eu imi beau cafeiu la terasa mea dintre brazi din Sirioara unde primesc vizita a zeci de berze care hodinesc in PINII batrani ai lui tanu, si care trec de 100 de ani. In locul boxelor primesc gratis concerte de la zeci de pasarele (paseriforme) si seara dupa 10 incepe muzica deloc trista si in nici un caz infrcosatoare data de alte zeci de buhe, ciufi (de padure) si huhurezi. Ce mai , nu imi vine sa intru in casa si parca as sta la cafei pana dimineata.Pe la 12 noaptea si pana la 5 dimineata se aud formatiile reunite ale greierasilor care nu dorm nici ele.

 • Divele fiind cine?????vb voastra are yoy human ??????

 • Ori mi se pare, ori așa e! Articolul e mai ironic, adică oaza “divelor de Bistrița”?! Așa anonime, fără un nume măcar de diva?!
  Și inaugurarea e făcută de?!

  Probabil ca e cea mai rafinata cafenea, dar articolul ăsta, fără supărare, nu mi se pare sa îi pună în valoare noua terasa, ori calitatea oferită, ci prezintă pur și simplu unde poti merge dacă ai bani și vrei sa scapi de țărani, taranii Ion, Vasile și Petru de la sat, nu Ianis, Dorian și Andy de la oras! :p

  Ps: trebuiau mai multe detalii practice legate de cafenea și terasa ei, asta ca sa iti poți da seama exact de ce e “terasa VIP-urilor”.

 • Ștefan Horea.

  Îmi place limba ” anglo – română” din articol și trag speranța ca și fostul Club al intelectualilor bistrițeni din imediata apropiere să-și reintre în acțiune fiind în primul rând RENOVAT .

Caricatură

Ziar de Bistrita