Amendă de 10.000 de lei pentru un bărbat din Chiuza care a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce arunca deșeuri în zona Beclenuț

 -  - 


Un bărbat din comuna Chiuza s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei pentru că a abandonat deșeuri în natură, a anunțat directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Cristian Niculae afirmă că bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Acțiunile inspectorilor Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, în parteneriat cu Poliția și Jandarmeria Română continuă să ofere exemple de oameni care nu înțeleg că abandonarea deșeurilor în natură este o formă foarte gravă de poluare a mediului în care trăim, ce afectează sănătatea și viața întregii comunități. ”Cetățeanul” N.S.I. din Chiuza a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate de inspectorii Corpului de control, aruncând deșeuri în zona Beclenuț, în data de 21 martie 2022. Acesta a fost identificat de Poliția Română, iar ulterior „cetățeanul” a fost sancționat cu amendă de 10.000 lei pentru fapta sa reprobabilă”, a scris pe Facebook Cristian Niculae.

Directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a completat că acțiunile de control pentru prevenirea și combaterea abandonului deșeurilor în natură, desfășurate în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, vor continua în tot județul.

Sursa citată atrage atenția că autoritățile au toleranță zero față de ”cei care-și bat joc de natură”.

Avem toleranță ZERO pentru cei care-și bat joc de natură! Este absolut intolerabil ca în secolul 21 să mai duci cu nonșalanță gunoiul la apă! Ori de câte ori vom surprinde aceste fapte, le vom sancționa cu fermitate. Nu mai aruncați deșeurile în natură! Amenzile pentru această faptă sunt foarte mari”, a adăugat Niculae.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.