Ultimele noutati

Ai grijă ce postezi pe facebook! Bistrițeanul Călin Farcaș a JIGNIT PSD-ul pentru cheful de 8 Martie și “băieții” din Poliție i-au dat 200 de lei amendă, deoarece “a adresat expresii și cuvinte jignitoare la adresa mai multor persoane din cadrul formațiunii politice PSD BN! “

Călin Farcaș a luat 200 de lei amendă pentru un mesaj postat pe facebook, în semn de protest pentru cheful de la Giulia al formațiunii PSD. Amenda i-a fost aplicată la mai mult de o lună distanță…  deoarece “a postat pe rețeaua de socializare facebook un mesaj public prin care a adresat expresii și cuvinte jignitoare la adresa mai multor persoane din cadrul formațiunii politice PSD BN participante la o petrecere organizată în data de 11.03. 2017, producând indignarea cetățenilor”. (după cum se arată în procesul-verbal întocmit de subcomisarul Dumitru Moldovan de la Poliția Municipiului Bistrița).

x3

x4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De unde i se trage amenda! Poliția bistrițeană, cu ochii pe paginile de facebook!

O parte a presei locale a prezentat un eveniment care a avut loc cu ocazia zilei de 8 Martie, la Restaurant Giulia, chef la care au participat mai mulți membrii ai PSD.

 

psd11Sunt pe cai mari! Aproape 1.000 de PSD-iști s-au distrat la cheful de 8 Martie, organizat de partid la Restaurantul Giulia!

 

50 de lei pentru mâncare, băutură și chef alături de marea-familie a PSD!

La cheful de 8 Martie au fost prezenți membrii de partid ai tuturor organizațiilor PSD: de femei, de tineret, de seniori și de pensionari. Aproximativ 1.000 de PSD-iști din întreg județul s-au distrat la petrecerea de aseară la care au fost prezenți lideri ai partidului de la toate nivelurile: parlamentari, primari, consilieri.

 

q3v1-300x165

c33-300x169

 

 

 

 

 

 

ATENȚIE: Facebook e spațiu public, NU privat! Mesajul postat pe pagina personală, care i-a adus amenda de 200 de lei:

x5“Nu am cum sa tac si tre’ sa va spun: f..-va-n gura pe unde beți apă bă leprelor de la PSD!!! Poi ce faceți penalilor?? Copiii noștri au alocație de 84 de lei pe luna iar voi spargeți sute de milioane pe chefurile voastre??? In campanie ziceați ca treceți la treaba!!! Asta e treaba jegurilor??? Chefuri mă?? Sa va scoateți nevestele pe banii contribuabililor,nu?? Știți ce va doresc??? Dar din suflet va spun…. SA VA LUATI CITOSTATICE DE TOTI BANII PE CARE-I JEPCUIȚI DE LA AMĂRÂȚI!!! Sunteți niste imbecili bă… După chipul si asemănarea șefilor voștri…. Da da, șefii voștri care învie morții ca sa poată vota si după aia zic ca au dosare politice!!! Greața e puțin spus la ceea ce simt acum!!!!
P.S. va rog din suflet să-mi scuzați vocabularul indecent, dar sincer nu am cum sa fiu diplomat cu niște “țărănoi” care s-au ajuns…”

 

Călin Farcaș lucrează în Marea Britanie și a postat pe pagina sa de facebook amenda primită. Postarea a avut sute de like-uri și zeci de distribuiri, majoritatea de susținere. ” la Haga ma duc jegurilor si câștig procesul pt ca mi-ați luat dreptul la libera exprimare!!!! In continuare le doresc mamelor voastre,o după-amiază deosebită!!! – este mesajul violent cu care bistrițeanul își încheie postarea.

Liberă exprimare sau LIBERTINAJ?

Constituția României:

Art. 30 – Libertatea de exprimare:

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

În România au fost mai multe cazuri în care utilizatori ai rețelei facebook au fost amendați pentru mesaje postate pe pagina de socializare. Instanțele au considerat că profilul personal de Facebook, chiar daca este accesibil unui numar restrâns de persoane, constituie spațiu public, și nu privat.

 

Citiți și: 

 

pensionarii-404x40050 de lei/persoană: atât a costat cheful de 8 Martie făcut de P.S.D. Partidul oferă chefuri GRATIS NUMAI pentru pensionari! O ANALIZĂ cu activitatea de propagandă-mascată în rândul celor vârstnici!

 

 

 

 
Comentarii

 • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

  Tui CICLAZAUU ei de lume ! No sa vedem daca si pe mine ma amendeaza STATUL CORUPT ! NO !

 • Asa se intampla cand esti prostanac si folosesti injuri directe .! E mai greu sa injuri elevat ,dar e mai dureros :))).

 • Stefan Anbrus

  Cred că și participanții la chef se încadrează la art.2 pct. 1) din legea 61/1991, deoarece au provocat ”indignarea cetățenilor”. Poate se auto-sesizează poliția și-i amendează și pe aceștia.

 • Va înțeleg indignarea vis a vis de vocabularul meu!!diploma mea de studii zice ca sunt intelectual….dar eu tot pe strada am crescut si m-am format ca om!!! Când mizeria îți ajunge până peste cap,eu zic cu nu prea mai contează vocabularul când te adresezi unor nenorociți!!! O seara excelentă

 • Omul a injurat si PSD a furat tara. Cine e mai vinovat?

 • Nu sunt d3 partea PSD-ului… dar limbajul folosit de dl nai sus amintit nu poate decât să mă ingrijoreze.
  Este un limbaj de mahala si de proasta creștere… cam mică amenda.

Caricatură

Ziar de Bistrita