Amenzi aplicate de jandarmi pentru nepurtarea măştii în autobuze şi magazine

 -  -  961


Acțiunile jandarmilor de verificare a respectării măsurilor privind prevenirea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus au continuat și pe parcursul zilei de miercuri. Noi amenzi au fost aplicate în urma controalelor efectuate în autobuze și magazine.

”Miercuri, 24 iunie, jandarmii bistrițeni au continuat acțiunile de verificare a celor care nu poartă mască de protecție. (…). De această dată au fost verificate și liniile de transport în comun 2 și 13, Viișoara respectiv Subcetate. Au fost aplicate amenzi în valoare de 2.000 lei și un avertisment scris pentru nerespectarea măsurii privind purtarea măștilor de protecție”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Totodată, acțiunile de verificare au vizat și societăți comerciale de pe raza localităților Sărata și Viișoara. Astfel, au mai fost verificați opt agenți economici din care șase magazine și două stații de alimentare cu carburanți, fiind aplicate 12 sancțiuni pentru nerespectarea măsurii privind purtarea măștilor de protecție. Valoarea acestora se ridică la 2.000 de lei.

Jandermii atrag atenția locuitorilor județului că trebuie respectate cu strictețe măsurile impuse de autorități pentru a evita creșterea numărului de infectări și a îmbolnăririi cu noul coronavirus.

Astfel de acțiuni vor mai fi organizate și zilele viitoare.

0 notes
86 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *