Amenzi aplicate de jandarmi unor persoane care nu purtau masca la hipermarket

 -  -  1062

În ultimele 24 de ore, pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul Coronavirus, jandarmii au desfășurat mai multe acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse de autorități pe perioada stării de alertă.

Astfel, jandarmii au fost prezenți în zonele aglomerate, târguri, piețe și în mijloacele de transport în comun. Pentru că au fost depistate nereguli, au fost aplicate și amenzi.

Au fost aplicate sancțiuni în valoare de 1.000 lei pentru nerespectarea măsurii privind purtarea măștii de protecție, la un hipermarket din municipiu. De asemenea, jandarmii montani din Rodna, Piatra Fântânele și Colibița patrulează zilnic pe traseele frecventate de turiști, cu scopul asigurării intervenției rapide în cazul unor probleme întâmpinate în spațiul montan din aria de competență”, precizează Inspctoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Jandarmii avertizează că astfel de acțiuni vor fi organizate și în perioada următoare, atât independent, cât și împreună cu celelalte structuri din cadrul Sistemului Național de Ordine Publică și Siguranță Națională.

În contextul epidemiologic actual, respectarea tuturor măsurilor impuse de autorități este foarte importantă pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus, precum şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară.

0 notes
187 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *