Amenzi de 3.000 de lei pentru trei persoane care nu au respectat măsura de carantină. Alți peste 60 de bistrițeni, sancționați pentru că nu purtau masca

 -  -  943


Polițiștii din Bistrița-Năsăud au aplicat, în ultimele 24 de ore, peste 70 de amenzi unor persoane care au fost depistate în timp ce încălcau măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Majoritatea au fost aplicate unor persoane care nu purtau masca, dar au fost depistate și trei persoane care nu au respectat măsura de carantină.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, au fost amendați doi bărbați și o femeie care au încălcat măsura de carantină.

Astfel, a fost sancționat un bărbat din Bistriţa şi o femeie din Viişoara, care au părăsit locuinţele stabilite pentru carantină. Aceștia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei fiecare.

Totodată, poliţiştii din Prundu Bârgăului l-au amendat pe un bărbat din localitatea Strâmba, care a părăsit locaţia stabilită pentru carantină. Și amenda în cazul acestuia a fost tot de 1.000 de lei.

În toate cele trei cazuri a fost informat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Bistriţa-Năsăud, iar poliţiştii le-au atras atenţia celor în cauză cu privire la riscurile la care îi expun pe cei cu care intră în contact.

De asemenea, tot în ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat și 62 de sancţiuni, în valoarea de 8.000 de lei, persoanelor care au fost depistate în spații publice fără mască de protecție.

Alte 12 sancţiuni, în valoare de 1.500 lei, au mai fost aplicate pentru nerespectarea interdicţiei privind deplasarea/libera circulaţie în intervalul orar 23:00-05:00.

În ultimele 24 de ore, pe raza județului Bistrița-Năsăud au acționat un număr total de 159 de poliţişti, jandarmi, polițiști locali și angajați ai altor instituții cu atribuții de control.

0 notes
68 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *