Amenzi de aproape 14.000 de lei date de polițiști la Budacu de Jos, în timpul unei acțiuni pentru siguranța traficului rutier

Polițiștii și reprezentanții Registrului Auto Român au derulat, joi, în intervalul orar 15:00-19:00, o acțiune pe linie rutieră în localitatea Budacu de Jos, urmărindu-se în special reducerea riscului rutier prin nerespectarea regimului legal de viteză.

“Polițiștii au acționat în filtre, cu aparate radar, fiind legitimate 72 de persoane și verificate 48 de autovehicule. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale în valoare de 13.905 lei, toate pentru abateri rutiere. Ca măsuri complementare, au fost reținute două permise de conducere pentru depășirea regimului legal de viteză și au fost retrase șase certificate de înmatriculare, dintre care cinci pentru defecțiuni tehnice și unul pentru lipsă R.C.A”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Tot în cadrul acțiunii, a fost constatată, în flagrant delict, o infracțiune de conducere fără permis, fiind întocmit dosar penal. Vizat de comiterea faptei este un bărbat de 38 de ani, din Șieu, depistat pe Drumul Județean 172G, în Budacu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, deși avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *