Amenzi și lemn confiscat, după o acțiune pe linie silvică organizată pe Valea Bârgăului și în Bistrița

 -  -  1311


Polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu cei din cadrul Poliției Municipiului Bistrița și specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Județene Bistrița-Năsăud au organizat o acțiune pentru combaterea activităților ilicite în domeniile economice specifice exploatării, prelucrării, transportului și comercializării materialului lemnos.

Controalele au fost desfășurate pe raza municipiului Bistrița și a comunelor de pe Valea Bârgăului, fiind oprite pentru control mai multe autovehicule, dintre către 4 transporturi de material lemnos.

”Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.500 de lei. Dintre acestea, 2 sancțiuni, în valoare de 9.000 lei, au fost aplicate conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar ca măsură complementară, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 7,53 metri cubi de cherestea în valoare de 5.416 lei. Celelalte sancțiuni au fost aplicate pentru nereguli la regimul rutier”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

0 notes
436 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *