Amplă acțiune a jandarmilor pe Valea Someșului. Sute de persoane controlate

 -  -  1069


Jandarmii bistrițeni au organizat o amplă acțiune de conștientizare a cetățenilor de pe Valea Someșului cu privire la importanta purtării măștii pentru a evita răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus.

Astfel, potrivit Inspectoratului Județena de Jandarmi Bistrița-Năsăud au fost verificate 321 persoane din 45 de localități, aflate în 165 de locații.

”Au fost aplicate în total 32 de sancțiuni: amenzi în valoare de 2.000 lei, respectiv 27 de avertismente scrise, pentru nerespectarea măsurii privind purtarea măștilor de protecție. În principal, acțiunea a avut caracter preventiv și a fost mai puțin axată pe aplicarea de amenzi, astfel fiind aplicate cu preponderență avertismente scrise”, se arată într-un comunicat de presă al IJJ Bistrița-Năsăud.

Jandarmii atrag atenția că, pentru a evita creșterea numărului de îmbolnăririi cu virusul SAR-COV-2, trebuie respectate cu strictețe prevederile legale în vigoare. Purtarea măștii de protecție este importantă pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.

Astfel de acțiuni vor fi organizate și în alte zone ale județului pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

0 notes
194 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *