Amu’ prea se-ntrece! Radu Moldovan zice că urmează ULTIMUL său mandat de președinte la Județ! În scurt timp va prezenta VIITORUL candidat de președinte al Consiliului Județean !

 -  -  1420


Radu Moldovan consideră că are șanse REALE de a câștiga președinția Consiliului Județean și a reafirmat că cel de-al 3-lea mandat va fi  ultimul pentru el.

Șeful PSD susține că în scurt timp va prezenta o viitoare variantă de președinte al Consiliului Județean.

“Sunt încrezător și optimist că această Alianță va fi câștigătoare. Nu vreau să fiu considerat lipsit de modestie, dar îi mulțumesc Bunului Dumnezeu și cetățenilor pentru modul în care apreciază ceea ce eu împreună cu colegii mei am reușit să facem.

Aștept cu mare interes să văd contracandidații mei care vor fi desemnați de partidele politice, dar cred fără a fi lipsit de modestie, că am o șansă reală să câștig încă un mandat pentru președinția Consiliului Județean. Am mai spus-o, întăresc: va fi ultima mea candidatură pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Dacă voi primi încrederea cetățenilor în această perioadă, pe lângă dezvoltare, proiecte, continuitate, voi veni într-un timp foarte scurt și cu un potențial viitor candidat care sper eu că va continua ceea ce noi am făcut până acum în județul Bistrița – Năsăud”, a completat Radu Moldovan.

PSD a schimbat Legea Electorală, cu dedicație pentru BARONI! Deși au luat puterea, PNL-iștii au refuzat să strice jocul PSD!

Radu Moldovan conduce Consiliul Județean din 2012 când a candidat uninominal, în Alianță cu PNL. În 2016 a fost ales președinte de majoritatea consilierilor PSD- ALDE, majoritate formată la nivelul Consiliului Județean. În 2020 , Moldovan și-a anunțat candidatura uninominală pentru cel de-al 3-lea mandat și va fi susținut de Alianța PSD- ALDE – ProRomania.

De menționat că după dezastrul de la europarlamentare, PSD a schimbat prin Ordonanță de Urgență legea electorală și astfel președinții de Consilii Județene vor fi aleși uninominal, lucru care-l avantajează clar pe actualul lider PSD.

0 notes
545 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *