Anchetă a Poliției și a Inspectoratului Școlar după ce un elev de la Școala Gimnazială nr. 1 Bistrița a fost găsit spânzurat

 -  - 


Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a demarat o anchetă și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care un elev în vârstă de 14 ani de la Școala Gimnazială nr. 1 Bistrița a decedat.

Potrivit Agerpres, elevul, care avea rezultate foarte bune la învățătură, ar fi fost găsit spânzurat în locuința sa, tragedia petrecându-se în cursul după-amiezii de marţi.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a anunţat că în cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a decedat minorul.

De asemenea, o anchetă a demarat și Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, care a cerut sprijinul Poliţiei în organizarea unei acțiuni prin care să tragă un semnal de alarmă asupra pericolelor din mediul online.

Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

ACTUALIZARE

”Ieri, 12 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că un minor, de 14 ani, a fost găsit spânzurat în interiorul unei locuințe de pe raza municipiului. A fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt efectuate cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză a fost dispusă necropsia”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În spațiul public a fost vehiculată ipoteza potrivit căreia minorul s-ar fi sinucis din cauza unei provocări de pe o rețea de socializare, dar IPJ Bistrița-Năsăud precizează că, din cercetările efectuate până în prezent, nu au reieșit date și informații care să conducă la confirmarea acestei ipoteze.

5 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.