Anchetă la Prundu Bârgăului după ce un bărbat ar fi încercat să își pună capăt zilelor

 -  -  13


 

Un apel înregistrat duminică dimineața la numărul unic pentru apeluri de urgență – 112 anunța că un bărbat din localitatea Prundu Bârgăului are nevoie de asistență medicală.

Spre locul solicitării au fost direcționate două echipaje, unul SMURD de prim ajutor din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud și o autosanitară cu medic din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță. Când au ajuns la fața locului, echipajele medicale au constatat că este vorba despre un bărbat care ar fi încercat să își pună capăt zilelor, fiind găsit spânzurat. Soția bărbatului este cea care a alertat echipajele de intervenție.

Norocul bărbatului este că a fost găsit la timp, iar intervenția medicilor a făcut posibilă stabilizarea acestuia. Cu toate că a fost găsit în stop cardiorespirator, eforturile medicilor de a îl resuscita nu au fost în zadar și organismul bărbatului a răspuns acestora. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz au intervenit și polițiștii, care au demarat o anchetă pentru a stabili de ce a recurs bărbatul la un astfel de gest.

În această dimineață, o femeie din Prundu Bârgăului a solicitat, prin 112, ajutor medical pentru soțul ei, un bărbat de 69 de ani. La fata locului, i s-au acordat bărbatului îngrijiri medicale, ulterior fiind transportat la spital. Din primele verificări, se pare ca bărbatul ar fi încercat sa se spânzure, într-o cameră a locuinței sale, din Prundu Bârgăului. Polițiștii Secției 2 fac verificări pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 21:08

Bărbatul a pierdut în cele din urmă lupta cu viața. Acesta a decedat la spital. 

13 bookmark
0 notes
833 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.